Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect de activitate vanzarea de panouri sandwich noi sau second-hand si tabla cutata, toate importate din Italia

Bordura Fronton

Reprezinta elementul de legatura dintre doua ape si este plasat de regula in linie dreapta la cea mai inalta cota a acoperisului.

Coama Euro

Cârlig jgheab – este prevăzut pentru suspendarea jgheabului pe streașină şi este montat înainte de instalarea materialului pentru acoperişuri. Se montează pe căprior. Inainte de montare elementul se îndoaie cu un dispozitiv de îndoire CJ în dependență de unghiul de înclinație al acoperișului. Cârligul de jgheab este fabricat din fâșie metalică cu grosime de 4mm si lățime de 30mm. Elementul este ramforsat pentru o rezistență mai bună la solicitări de întindere și deformare.

Dolie

Se monteaza la intersectia a doua sarpante, facand astfel legatura intre cele doua ape. Acestea se aseaza sub invelitoare si au rolul de a diviza apa pluviala spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre invelioare si dolie se inchide cu bureti de etansare.

Glaf

Glafurile  sunt menite sa protejeze zidaria şi fatada locuintei dumneavoastra in zona ferestrelor, indiferent de tamplaria folosita (lemn, aluminiu sau PVC).

Va ofera protectia eficienta impotriva intemperiilor, a apei şi a murdariei. Totodata ofera un aspect placut intregei fatade a locuintei.

Opritoare zapada

Opritor ce impiedica zapada sa cada de pe acoperis.

Sort

Se aseaza sub marginea invelitorii facand legatura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.

Suruburi fixare

Pentru fixarea panourilor termoizolante de acoperis sunt recomandate urmatoarele componente:
– SURUB – specific structurii
– SAIBA D25 + GARNITURA D25
– CALOTA
UTILIZAREA ACESTOR ELEMENTE GARANTEAZA ETANSEITATEA FIXARII.

Jgheab

Jgheab  folosit in sistemele de colectare a apelor pluviale. Acesta este rezistent la temperaturi joase si la spargere.

Capac jgheab

Ofera o permanenta fixare, ermetizare si rigiditate a jgheabului. Se instaleaza la capetatul drept al jgheabului. Reprezinta un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei si a altor impuritati la capatul drept al jgheabului.

Carlig

Ofera o permanenta fixare, ermetizare si rigiditate a jgheabului. Se instaleaza la capetatul drept al jgheabului. Reprezinta un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei si a altor impuritati la capatul drept al jgheabului.

Colector apa

  • sistemul de prindere si sustinere ascuns in interiorul jgheabului oferind astfel o continuitate si un aspect estetic elegant;
  •  calitatile tehnice ale materialelor si accesoriilor i confera sistemului pluvial o foarte mare durabilitate;

Burlan

Burlan ajustat la un capăt – Asigură scurgerea verticală a apei pluviale. Diponibil in varinata de 2 si 3 metri in dependență de dimensiunea sistemului. Se aplica pe pereții construcțiilor cu ajutorul brațărilor de burlan.

Cot burlan

Element de imbinare intre racord jgheab (RA) si burlan (BU)

Util pentru schimbarea directiei de scurgere a apei prin burlan

Bratara burlan

Bratara este elementul de prindere si de fixare a burlanului de scurgere de peretele cladirii.