Despre noi

Compania noastra a fost infiintata in anul 2004, si are ca obiect de activitate vanzarea de panouri sandwich noi sau second-hand si tabla cutata, toate importate din Italia.

Produsele comercializate sunt folosite de catre clientii nostri la constructia de hale metalice, grajduri, garaje si alte anexe, costurile fiind mici in comparatie cu o constructie clasica.

De asemenea, tabla cutata este de diferite grosimi – intre 0.4 si 0.7 mm, putand fi debitata la dimensiunile necesare clientului

Datorita faptului ca suntem importatori directi, suntem siguri ca va putem oferi cele mai bune preturi de pe piata, la un raport calitate/pret excelent.

Societatea noastra produce si accesorii acoperisuri in functie de necesarul fiecarei lucrari in parte, profesionalismul celor care lucreaza aici, fiind observat in satisfactia clientilor nostri.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va convinge de calitatea produselor noastre.

Va oferim

Produsul vandut de catre noi este un policarbonat multistrat rezistent la impact, cu capacitate de izolare termica excelenta.
Prezinta un tratament de suprafata care furnizeaza rezistenta aproape totala împotriva degradării cauzată de radiaţiile UV ale soarelui.
Este realizata din otel galvanizat sau aluminiu cu diverse grosimi si forme, in functie de destinatie vopsite sau nevopsite.
Se poate folosi simpla sau in combinatie cu materiale izolatoare.
Societatea noastra va ofera o gama larga de panouri sandwich, potrivite pentru toate tipurile de acoperisuri sau pereti.

  • Panouri sandwich de perete
  • Panouri sandwich de acoperis
Compania noastra va ofera o gama variata de accesorii pentru acoperis. Acestea sunt concepute pentru a satisface dorintele dumneavoastra si pentru a obtine cele mai bune performante in domeniu.

Asiguram

Calitate 100%
Garantie 100%
Cele mai bune preturi de pe piata 100%
O gama larga de produse 100%

Produse

Partenerii nostrii